top of page
Flippi ja m-pennut.jpg

PENTUJA - PUPPIES

Seuraava dalmatiankoirapentue suunnitteilla keväälle 2024.

Next Dalmatian litter planned for spring 2024.

Lisätietoja suunnitelmasta löydät alempaa tältä sivulta.

More information about Dalmatian P-litter, scroll down.

Seuraava cairnterrieripentue suunnitteilla 2025.

Next Cairn Terrier litter planned for 2025.

IMG_0646.JPG
Coastal Jagazza + T cairns.JPG

BREEDERS AND OTHERS FROM ABROAD, IF YOU ARE INTERESTED OF COASTAL PUPPY, PLEASE SEND ME A MESSAGE OR CALL +358 500 939 991

PENNUN VARAAMINEN

Ota ihmeessä yhteyttä, mikäli dalmis tai cairn kiinnostaa, kerron mielelläni lisää rodun erityispiirteistä. Lue ensin kirjoittamani rotuinfo, niin pääset oikeaan tunnelmaan.

En ylläpidä ns. pentujonoa johon voi liittyä, enkä vastaanota varausmaksuja pennuista joita ei ole edes olemassa.

Silloin tällöin meillä on tarjolla osaomistukseen lupaavia pentuja/nuoria koiria näyttelyharrastuksesta kiinnostuneisiin koteihin. Soittaminen kannattaa aina! Puh. 0500 939 991

 

Pentujen varaus tapahtuu vasta kun pentuja on käyty katsomassa, noin 4 viikon ikäisinä. Sen jälkeen maksetaan mahdollinen varausmaksu ja sitten pentu on varattu. Pentuja ei voi varata tekstiviestein tai e-mailitse. Pennun hinta on 1800-2000 e (sis alv), määräytyy rodun ja käyttötarkoituksen mukaan.


Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja rekisteröityinä. Mukana tulevat kirjalliset hoito- ja ruokintaohjeet sekä kuivamuonaa alkuevääksi. Cairnpennut myydään sappihappotestattuina (maksashuntti-testi) ja dalmispennut kuulotestattuina (BAER-testi) ja pentueesta riippuen LUA testattuina.

 

Liitän kaikki pennunostajat rotuyhdistyksen jäseniksi ja maksan ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. Trimmaan omat kasvattini, mikäli se välimatkan vuoksi vain on mahdollista.

Coastal-pennut syntyvät ja kasvavat kotioloissa lasten ja muiden koirien kanssa, eli meillä ei ole kenneliä.  Pennut myydään ensisijaisesti lemmikeiksi. Jos olet hakemassa näyttelyvoittajaa, sellaista en valitettavasti voi luvata, mutta voimme yhdessä valita mahdollisimman lupaavan pennun ja antaa hyvät eväät näyttelyuralle.

Dalmatiankoira - P-pentue kevät 2024
Dalmatians - P-litter winter 2024

Tulevan pentueen emä on LuLa (Coastal Now You See Me) ja isänä vuonna 1988 syntynyt amerikkalainen Labyrinth Big Spender. Kyseessä keinosiemennys pakastespermalla, ajankohta joulukuu 2023

Artifical Insemination during December 2023

Emä LuLa kantaa LUA-geeniä, voit lukea siitä lisää TÄÄLTÄ (in english).

Spenderin poika Ekryda Grane oli minulla lainassa 2000-luvun alussa ja sitä käytti useampi suomalainen kasvattaja saaden erinomaisia jälkeläisiä, mm. Maailman Voittajan 2014. Valitettavasti oma pentueeni ei ollut tarpeeksi korkeatasoinen jotta siitä olisi voinut jatkaa. Spenderin sperma on kerätty 1997 USA:ssa koiran ollessa 9-vuotias. 

bottom of page