top of page
Flippi ja m-pennut.jpg

DALMATIANKOIRAN PENTUJA - Dalmatian puppies
Dalmatiner valpar

Dalmatiankoirat P-pentue syntyi 29.2.2024

Urospentuja varattavissa

 Dalmatian P-litter born 29.2.2024

Interested of Coastal Dalmatian? Please call or reach me in FB or WhatsApp

Intresserat av en Coastal valp? Ring gärna eller skicka pm messenger/WA

+358 500 93 99 91

Lisätietoja pentueesta alempaa tältä sivulta.

More information about Dalmatian P-litter, scroll down.

Seuraava cairnterrieripentue suunnitteilla 2025.

Next Cairn Terrier litter planned for 2025.

IMG_0646.JPG
Coastal Jagazza + T cairns.JPG

BREEDERS AND OTHERS FROM ABROAD, IF YOU ARE INTERESTED OF COASTAL PUPPY, PLEASE SEND ME A MESSAGE OR CALL +358 500 939 991

PENNUN VARAAMINEN

Ota ihmeessä yhteyttä, mikäli dalmis tai cairn kiinnostaa, kerron mielelläni lisää rodun erityispiirteistä. Lue ensin kirjoittamani rotuinfo, niin pääset oikeaan tunnelmaan.

En ylläpidä ns. pentujonoa johon voi liittyä, enkä vastaanota varausmaksuja pennuista joita ei ole edes olemassa.

 

Pentuja ei voi varata tekstiviestein tai e-mailitse. Varaus tapahtuu vasta kun pentuja on käyty katsomassa, noin 4 viikon ikäisinä. Sen jälkeen maksetaan 200€ varausmaksu ja siten pentu on varattu. Pennun hinta on 1800-2000 e (sis alv), määräytyy rodun ja käyttötarkoituksen mukaan.


Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja rekisteröityinä (Suomen Kennelliitto). Mukana tulevat kirjalliset hoito- ja ruokintaohjeet sekä kuivamuonaa alkuevääksi. Cairnterripennut myydään sappihappotestattuina (maksashuntti-testi) ja dalmispennut kuulotestattuina (BAER-testi) ja pentueesta riippuen LUA-testattuina.

 

Liitän kaikki pennunostajat rotuyhdistyksen jäseniksi ja maksan ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. Trimmaan omat kasvattini, mikäli se välimatkan vuoksi vain on mahdollista.

Coastal-pennut ovat ns.keittössä kasvaneita eli meillä ei ole kenneliä. Pennut syntyvät ja kasvavat normaalin arjen keskellä ihmisten ja muiden koirien kanssa. Meillä käy paljon vieraita, lapsia ja aikuisia, joten pennut ovat hyvin sosiaalisia ja tottuneet erilaisiin ihmisiin, ääniin ja asuinympäristön tapahtumiin. Pennut myydään ensisijaisesti lemmikeiksi eli sellaista lupausta "tästä tulee näyttelytähti " en voi antaa. Mutta voimme yhdessä valita mahdollisimman lupaavan pennun ja saatte kaiken tuen ja avun mahdolliselle kilpailu-ja näyttelyuralle. Toiveeni on, että kasvattieni kanssa elettäisiin tasapainoista koira-arkea, oli se sitten tavoitteellista koiraharrastusta kilpailumielessä tai perheen kanssa reissaamista luontoretkistä kaupunkimatkailuun.

Silloin tällöin on tarjolla osaomistukseen lupaavia pentuja/nuoria koiria erilaista koiraharrastuksista kiinnostuneisiin koteihin. Soittaminen kannattaa aina, se on ihmisläheisempi tapa asioida kuin viestittely.  p. 0500 939 991

Dalmatiankoira - P-pentue
Dalmatians - P-litter  29.2.2024

Pentueen emä 4-vuotias LuLa (Coastal Now You See Me) ja isänä 1988 syntynyt amerikkalainen Labyrinth Big Spender. Kyseessä keinosiemennys pakastespermalla.

Artifical Insemination (TCI)

5 urosta 2 narttua  (1+1 blaffa)

5 males 2 females (1+1 patched)

Emä LuLa kantaa LUA-geeniä, voit lukea siitä lisää TÄÄLTÄ (in english).

​​

Yhdistelmän taustaa: Spenderin poika Ekryda Grane oli minulla lainassa 2000-luvun alussa ja sitä käytti useampi suomalainen kasvattaja saaden erinomaisia jälkeläisiä, mm. Maailman Voittajan 2014. Valitettavasti oma pentueeni ei ollut tarpeeksi korkeatasoinen jotta siitä olisi voinut jatkaa. Spenderin sperma on kerätty 1997 USA:ssa koiran ollessa 9-vuotias. 

Pennut - Puppies
bottom of page